Sunetul este un mediu de comunicare și educație, crează și întreține dispoziția, este un “vehicul” de distracție, un catalizator social și un instrument de afaceri. Dar pentru a fi eficient, sunetul trebuie să fie de calitate

Imaginați-vă un eveniment sportiv important fără muzică și anunțuri inteligibile. Sau un concert unde nu se aud toate instrumentele. Imaginați-vă un magazin unde se aude doar foșnetul hainelor și tropăitul picioarelor. Sau un club în care sunetul este foarte tare la bar și totuși prea încet pe ringul de dans. Imaginați-vă o biserică în care nu se înțeleg cuvintele preotului. Din nefericire, calitatea sunetului în locuri publice în care oamenii se adună pentru a se distra sau pentru a se informa este îndoielnică. Ceea ce ieri era considerat acceptabil in termeni de claritate/calitate, astăzi este considerat insuficient. Din ce in ce mai multe companii și organizații caută avantajele majore ale sunetului clar, inteligibil și controlabil. Noi considerăm cerințele acestor companii ca provocari directe și suntem pregătiți să le facem față.
 
Noi creăm și implementăm o soluție de sunet conform obiectivelor fixate. Dumneavoastră ascultați soluția propusă și decideți înainte ca sistemul să fie instalat. Garantăm rezultatul!

Pentru a avea o soluție de sunet corespunzatoare unor cerințe de clasă înaltă, nu este suficientă numai alegerea unor echipamente de bună calitate. Pentru noi, produsul nu este echipamentul în sine, ci calitatea experienței audio pe care o are clientul în locația respectivă. De aceea, Bose oferă o abordare de tip soluție completă, care se bazează pe o metodologie verificată de multe ori în practică. Începem în primul rând prin evaluarea cerințelor specifice ale aplicației dvs. Apoi, proiectăm și optimizăm o soluție împreună cu arhitecții și consultanții locației dvs. Dacă este nevoie, integrăm și aplicațiile video, de lumini și de securitate cu atenție deosebită la “ușurinta în utilizare”. Cu ajutorul aplicației Auditioner, vă oferim posibilitatea de a asculta înainte de face comanda. Apoi, ne ocupăm de achiziția tuturor componentelor Bose și non-Bose și facem managementul de proiect și instalare. În final, oferim suport post-vânzare.
 
Ne concentrăm pe dvs., clientul nostru – să ințelegem exact de ce aveți nevoie. Obiectivele dumneavoastră devin și ale noastre

În orice proiect, primul element important sunteți dvs. – clientul. Noi studiem afacerea dvs. Lucrăm împreună pentru a identifica oportunitațile și restricțiile. Analizăm și identificăm împreună cerințele audio și audio-video. În cazul unui restaurant, de exemplu, ce fel de ambianță doriți să creați ? Ce clienți doriți să atrageți? Aveți nevoie de diferite dispoziții în zone diferite ale restaurantului? Sistemul va avea și rol de sistem de evacuare? Aveți nevoie să faceți anunțuri? Este sistemul mai important din punct de vedere estetic sau audio? Este necesară o funcționalitate audio-video specială, astfel încât să fie nevoie de o interfață de utilizare prietenoasă? Cu orice alt tip de aplicație – mall, cinema, club, clădiri de utilitate publică, stadioane, piscine, aeroporturi, școli, biserici – întrebările pot fi ușor diferite, dar principiul rămâne același. Indiferent de dimensiune sau tip de locație, noi ne concentrăm în primul rând pe lucrurile de care clientul are nevoie.
 
Software-ul Bose Modeler generează cu mare precizie un model acustic al locației dvs și prezintă comportamentul sistemului audio din locație

Imaginați-vă ce înseamna să fii capabil să redai cu precizie cum se va auzi un sistem audio în interacțiune cu structura și conținutul unei cladiri care nu există decât pe hârtie. Acesta este avantajul adus de software-ul Bose Modeler. Cu ajutorul tehnologiei de analiză predictivă din Modeler, noi construim un model acustic computerizat al locației și îi studiem comportamentul acustic. Datele pentru modelul acustic sunt datele furnizate prin planurile de arhitectură. Software-ul Modeler ne permite sa poziționăm un număr nelimitat de incinte acustice în acest spațiu virtual. Fiecare incintă acustică poate fi rotită, mișcată, amplificată, pornită sau oprită după cum are nevoie proiectantul. Pot fi stabiliți timpii de întârziere, pot fi minimizate reverberațiile. În software se declară materialele folosite la pereți, podea, tavan. Se poate asculta locația plină cu oameni.
 
Serviciile noastre de management de proiect vă asigură că soluția audio este implementată ușor, la timp și în bugetul stabilit

Un element al metodologiei Bose este serviciul de management de proiect, fapt ce vă aduce avantajele experienței noastre internaționale. Un manager de proiect va fi alocat proiectului dvs și va asigura o serie de servicii de control, coordonare, planificare. Aveți astfel avantajul unui singur contract pentru sistemul audio. Odata agreați termenii, managerul de proiect pregatește un contract și un grafic de execuție a lucrărilor. În plus, odată ce au fost stabilite bugetele de achiziție și instalare a echipamentelor, noi suntem responsabili ca aceste bugete să fie respectate. Asta înseamnă că nu cerem costuri suplimentare pentru depășiri neprevăzute de buget. Managerul de proiect este de asemenea responsabil pentru a vă furniza documentația necesare pentru a obținerea avizelor de la autoritățile locale, de la suporții de prindere și ISCIR până la normele de evacuare și standardul EN60849. Cu alte cuvinte, noi ne ocupăm de toate aspectele. Dvs. vă puteți ocupa de treburile zilnice.
 
Cercetarea a dus la obținerea unor tehnologii patentate care permit dezvoltarea unor produse inovative cu beneficii demonstrabile

Cercetarile permanente făcute de Bose merg de la studiile de laborator până la colaborarea cu Orchestra Filarmonică din Boston. Dacă rădăcinile Dr. Bose sunt în acustică și psiho-acustică, atunci roadele sunt in tehnologii patentate care oferă soluții audio unice. Portofoliul nostru de produse include incinte acustice, amplificatoare și multe alte produse și accesorii. În plus, suntem lideri în proiectarea și implementarea sistemelor de management audio pentru aplicații complexe, cum ar fi aeroporturi, hoteluri, stadioane, clădiri de birouri și alte construcții de mari dimensiuni. Sistemele noastre permit managementul flexibil al sunetului, distribuirea și procesarea cu anunțuri, aplicații multi-sursă, multi-camera, precum și aplicații de evacuare în caz de incendiu sau necesitate. De asemenea, oferim soluții de integrare a sunetului cu aplicații video, control lumini și sisteme de securitate.
 
Abordarea unei soluții complete Bose include și servicii opționale de înaltă calitate pentru a vă ajuta în exploatarea instalației audio în anii care vor urma.

Noi suntem mai mult decât o companie care vă vinde produse. Noi suntem un partener în domeniul audio. Oferim instruire pentru operatorii instalației pentru a ne asigura că veți obține cele mai bune performanțe din sistemul dvs audio. În eventualitatea unor aplicații critice, există posibilitatea de service 24h/7zile. Putem să vă consiliem și la alegerea unui program muzical în funcție de evenimentul organizat.
 
Oamenii care lucrează la Bose sunt flexibili, pozitivi în gândire, entuziaști.
Contactați-ne. Spuneți-ne ce vreți sa obțineți. Împreună găsim cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.