Despre Sistemele Profesionale Bose

De mai bine de trei decenii, dezvoltăm sisteme acustice care să îndeplinească cele mai pretențioase cerințe cu aplicare în mediul profesional. Dar creăm de asemenea și inovații tehnologice precum soft-ul de proiectare Modeler® sau tehnologia LT pentru difuzoare de mare putere. Instrumentele și inovațiile puse la dispoziție vin în întâmpinarea designerilor și a consultanților, pentru a oferi soluții mai exacte, mai sigure și mai rentabile.
Sistemele Profesionale Bose reprezintă o întreagă divizie de ingineri, traineri, specialiști tehnici și echipe de suport pentru vânzări. Totul pentru a oferi sprijin unei rețele globale de dealeri și echipelor de instalare. Acestea presupun informații generale și tehnice asupra produselor, materiale demonstrative, resurse utile pentru proiectare și alte materiale. Înarmați cu aceste instrumente, oferim servicii ireproșabile pe tot parcursul derulării proiectului, precum și service de înalt profesionalism.
Vă invităm să vizitați site-ul diviziei de sisteme profesionale Bose, pro.bose.com, pentru a vă face o idee de ansamblu asupra produselor din această gamă, cât și a posibilităților nelimitate de aplicare, proiectare și instalare.

Pentru informații complete și detaliate asupra oricărui produs sau serviciu, nu ezitați să ne contactați. Vom găsi împreună cea mai potrivită soluție de sonorizare pentru afacerea sau pasiunea dumneavoastră.

 

 Screen Shot 2014-07-21 at 4.23.30 PM.png

Soft-ul de proiectare acustică Bose Modeler®

Bose® Modeler® este un program de proiectare și analiză acustică pentru designerii de sisteme audio și consultanți. Folosind o machetă tri-dimensională a spațiului acustic și algoritmi acustici avansați, Modeler poate anticipa performanțele unui sistem de sonorizare. Primul soft pentru sisteme audio ce oferă previzionare completă STI (Speech Transmision Index), Modeler este un lider în domeniul programelor de predicție acustică de mai bine de 25 de ani, atât pentru medii de interior, cât și pentru exterior. De la introducerea acestuia, în 1985, algoritmii de calcul au fost permanent actualizați, retușați și dezvoltați pentru a conferi predicții cât mai exacte și eficiente pentru performanța sistemelor de sonorizare. Bose continuă să investească în instrumente de modelare acustică pentru soluții cât mai creative care oferă cele mai bune performanțe ale sistemelor și o mai bună comunicare a design-ului către clienți.

Procesul de creare a unui model poate răpi destul de mult timp. Bose Modeler încorporează o varietate de module ce oferă suport în design, astfel încât se reduce timpul necesar pentru a dezvolta un model tri-dimensional și a implementa proiectarea unui sistem de sonorizare. Posibilitatea de a importa funcții din programele standard CAD reduce timpul necesar pentru introducerea datelor modelului în program, în timp ce funcțiile de potrivire acustică ajută la potrivirea performanței acustice a modelului la aceea a încăperii reale. În completare, instrumentele de construcție matriceală sunt incluse pentru a ajuta la automatizarea realizării și layout-ului incintelor sonore matriceale complexe.

Cum acuratețea predicției a crescut, au crescut și complexitatea informatică a predicției acustice și algoritmii de simulare. În anumite situații, o predicție cât mai exactă poate presupune timpi mari de calcul pentru sistemele ce încorporează multe surse acustice și receivere. Bose Modeler angajează un mod patentat de prelucrare a datelor pentru a accelera procesul de calcul, menținând în același timp acuratețea predicției, reducând timpul de așteptare a rezultatelor și mărind timpul petrecut pentru explorarea de noi posibilități de proiectare. Calculațiile elaborate ale predicțiilor, așa cum este STI (Speech Transmission Index) sunt finalizate în câteva minute – nu ore – pentru cele mai multe sisteme.

Bose Modeler este disponibil în două variante: standard și Plus. Varianta standard oferă toate caracteristicile și funcțiile principale pentru crearea de modele pentru încăperi, inserând un design de sistem audio și simulând performanța sistemului. Maparea unor parametri cheie ai sistemului cum sunt aria de acoperire, intensitatea și inteligibilitatea sunt de asemenea disponibile. Bose Modeler Plus încorporează algoritmi patentați pentru predicție și procesarea semnalului care permit crearea de scenarii acustice pentru multiple modele de încăperi și poziții de ascultare.