allaudio.ro se angajează sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terți și să le folosească numai in scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informarii utilizatorilor privind situația contului de pe allaudio.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. allaudio.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

allaudio.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul allaudio.ro, poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primeasca newsletterul allaudio.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletterulului allaudio.ro primit prin email.

Pentru informare, suport, sesizări sau reclamatii, ne puteti contacta la adresa office@bose-romania.ro