Site-ul allaudio.ro are ca scop prezentarea produselor marca Bose. Sunt prezentate caracteristicile acestor produse, asa cum sunt ele date de producător. 

Transportul este gratuit pentru produsele marcate cu oferta speciala ("TRANSPORT GRATUIT"), numai pe teritoriul României.

Bose în România (DATASOFT SRL) se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.allaudio.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. Bose în România (DATASOFT SRL) poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newslettere și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Bose în România (DATASOFT SRL) nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul Bose în România (DATASOFT SRL) poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul www.allaudio.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletterulului Bose în România primit prin e-mail.
Pentru informare, suport, sesizări sau reclamații, ne puteți contacta la adresa office@datasoft.ro.

Informații despre DEEE


Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot conține substanțe periculoase ce au un impact negativ asupra mediului și sănătății umane în cazul în care nu sunt colectate selectiv. 
Având în vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protecția mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deșeurilor, în temeiul dispozițiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, clienții vor avea în vedere următoarele: - clienții au obligația de a nu elimina deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) ca deșeuri municipale nesortate și de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deșeuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selectivă puse la dispoziția producatorilor de către Autoritățile administrației publice locale care au obligația potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodăriile particulare și de a pune la dispoziția producătorilor spațiile necesare pentru înființarea punctelor de colectare a DEEE;

Conform art.11 din OUG nr.5 din 16.04.2015, la furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, S.C. Datasoft SRL (Bose în Romania) preia DEEE (Deșeuri electrice și electronice) în sistem "unul la unul", în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat.

Simbolul care indică faptul că echipamentele electrice și electronice fac obiectul unei colectări separate reprezintă o pubelă cu roți barată cu două linii în formă de X, ca în imaginea alaturată.

pubela2.png 


POLITICA DE RETUR

Compania noastră pune la dispoziția cumpăratorilor persoane fizice, programul de retur, conform termenilor și condițiilor menționate în cele ce urmează.

În conformitate cu art. 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014, aveți dreptul de a returna produsele achiziționate, fără obligativitatea de a preciza motivele, în termen de 14 zile, calculate din momentul recepționării produselor.

Solicitare de retur

Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu o comunicare trimisă prin poștă, curier sau e-mail. De asemenea, puteți descărca și completa formularul (click pentru descărcare) disponibil la secțiunea Suport și trimite pe e-mail, la adresa comenzi@datasoft.ro

Vă vom transmite fără întârziere, prin aceeași modalitate, confirmarea primirii.

Termen returnare

Perioada de retur expiră după 14 zile începând de la ziua la care ați intrat dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Expediere

Expediați produsele sau înmânați-ni-le direct nouă, la următoarea adresă:

Str. Fântâna de Piatră nr. 7, localitatea Cârcea, jud. Dolj, cod poștal 207206

Expediați produsele în timp util, astfel încât să poată fi recepționate la această adresă în termen de 14 zile de la transmiterea înștiințării de retur și a primirii confimării de recepționare a acesteia.

Dacă ați cumparat mai multe produse de același fel și doriți sa le returnați pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse pot fi acceptate doar dacă sunt sigilate.

Se recomandă ca produsul returnat să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit.

Costuri

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor precum si costurile necesare repunerii produsului într-o stare de comercializare normala. Aceste costuri, rezonabile, vă vor fi comunicate după ce produsul este recepționat și evaluat de personalul nostru specializat.

De asemenea, în cazul în care livrarea produsului către dumneavoastră s-a făcut într-o altă formă decât cea oferită gratuit de compania noastră, iar costul a fost suportat de noi, va trebui sa returnați această sumă.

Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Rambursare

În caz de returnare a produselor, vă vom rambursa suma achitată de dumneavoastră, reprezentând contravaloarea produselor livrate, această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat solicitarea pentru o altă modalitate de rambursare. Din această sumă se scad sumele menționate la articolul “Costuri” din prezenta. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Termen rambursare

Suma achitată de dumneavoastră vă va fi rambursată integral in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul recepționării și verificării la sediul nostru a produselor care fac obiectul returului.

Excepții (produse care nu se pot returna)

  1. Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri (nesemnalate ca defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului). Rambursarea se efectuează după primirea și verificarea produselor returnate într-un termen de maxim 14 zile. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
  2. Produsele care au fost deja înregistrate pe site-ul producătorului www.bose.com
  3. Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate (ex.: căști intraauriculare – “in-ear”).