Home »

Quiet Comfort 25 compatibil Apple

Quiet Comfort 25 compatibil Apple

Quiet Comfort 25 compatibil Apple

Pret: 1490 lei (cu TVA)

Status : In stoc

Culori disponibile :

Selectati o culoare!

Oferta speciala

Comanda acum acest produs si beneficiezi de transport gratuit!
 

Comenzi telefonice:

0251-411116
 

Pune-ți căștile și uită de orice ți-ar putea distrage atenția!

Căștile cu anularea zgomotului Bose QuietComfort 25 sunt proiectate să sune mai bine, să fie mai confortabile și mai ușor de transportat. Așează-le pe urechi și totul se va schimba. Instantaneu. Muzica ta este profundă, amplă și puternică. Și este atât de liniște încât fiecare notă sună mult mai clar. Călătoria cu avionul devine mult mai plăcută atunci când zgomotul motoarelor este anulat. Oricât ar fi zgomotoasă lumea din jurul tău, ești doar tu și muzica ta – liniște și pace.

• Reducere semnificativă a zgomotului pentru călătorii, lucru și orice ai face între acestea două.
• Sunet puternic și amplu al muzicii pe care o iubești
• Structură ușoară, in jurul urechilor, astfel încât le poți purta cât e ziua de lungă
• Gestionezi muzica și apelurile cu butonul de control și microfonul

Îmbunătățire prin proiectare


Am proiectat din nou cele mai performante căști ale noastre cu materiale și finisaje de înaltă calitate. Sunt mai ușoare, iar pernele pentru urechi pivotează mai mult pentru a se potrivi și mai bine. Banda de susținere se poziționează mai aproape de cap cu un material luxos la interior, asemănător pielii de căprioară. Chiar dacă bateriile AAA se epuizează, te poți bucura în continuare de muzică, fără funcția de reducere a zgomotului. Iar pernele pentru urechi pivotează pentru a încăpea perfect într-o geantă compactă, ușor de transportat.

Mai puțin zgomot. Mai multă relaxare

Căștile cu anularea zgomotului Bose QC25 îți permit să te concentrezi pe ce contează: muzica, filmele și videoclipurile tale. Și reduc ceea ce nu vrei să auzi. Cum ar fi o stradă aglomerată, zgomotul din avion sau un birou arhiplin. Tehnologia avansată de reducere a zgomotului și electronica avansată fac posibile toate acestea. Chiar și pernele pentru urechi pentru urechi asigură un nivel crescut de liniște, etanșând o parte din mediul înconjurător.

Sunet atât de natural!

Mulți dintre inginerii noștri sunt și muzicieni, pasionați de muzică. Așa că atunci când vei purta aceste căști, vei auzi chitare cântând. Crescendo-ul vocilor pe refren. Bași profunzi și tobe clare ce duc ritmul mai departe. Egalizatorul activ, Bose Active EQ și tehnologia TriPort conferă reprezentații atât de convingătoare, încât îți vei dori să asculți ore în șir. Iar forma este proiectată astfel încât să poți face asta.

Tu deții controlul

Căștile cu anularea zgomotului Bose QC25 sunt proiectate special pentru utilizarea cu dispozitive iPod, iPhone și iPad, astfel încât butonul de control/microfonul îți aduce muzica și gestionarea apelurilor la dispoziție. Multe opțiuni sunt de asemenea compatibile cu cele mai populare telefoane ale momentului.

 

QC25 in the box.png

Dimensiuni
Căști

Înălțime: 19,10 cm
Lățime: 15,20 cm
Adâncime: 2,30 cm

Greutate fără cablu: 195,04 g
Lungimea cablului: 1,42 m

Carcasa de transport

Înălțime: 21,00 cm
Lățime: 14,60 cm
Adâncime: 5,10 cm

ÎN CUTIE
Articole incluse

Căștile QuietComfort 25
Cablu de 1,42 m cu buton de control si microfon
Adaptor pentru avion
Geantă de transport
Baterii AAA