Home »

Casa ta SoundTouch

Casa ta SoundTouch

Casa ta SoundTouch

 

Status : In stoc

  Solicita Oferta

Comenzi telefonice:

0251-411116
 

SISTEMELE WIRELESS BOSE SOUNDTOUCH. Beneficiati acum de conexiune atat WiFi, cat si Bluetooth! 
Muzică online pentru fiecare încăpere la atingerea unui buton

Atunci când ne gândim la proiectarea sau alegerea unei case, ne-o imaginăm reflectându-ne personalitatea și pasiunile, modul de viață sau chiar visurile noastre. Astfel devine foarte importantă legătura care se stabilește între arhitect, designer și beneficiar. În funcție de comunicarea dezvoltată, se vor naște acele spații, gândite și proiectate ca funcționalitate și concept, astfel încât să corespundă așteptărilor beneficiarilor.
Bineînțeles că pentru casa visurilor noastre ne gândim și la muzică. Nelipsită din cotidian și de la cele mai fericite evenimente, nu putem omite găsirea soluțiilor potrivite pentru încadrarea surselor preferate de muzică în proiectul pe care îl punem la punct.

Astăzi, din ce în ce mai multe persoane preferă să asculte muzică în format digital – fie online prin streaming sau Internet radio, fie playlist-uri din biblioteca proprie. Toate acestea se fac folosind un computer, smartphone sau tabletă, prin intermediul cărora se conectează la internet sau la rețeaua casei.
Cu gama de boxe fara fir Bose a proiectat și dezvoltat un mod cu totul nou de a beneficia de muzică în orice încăpere, profitând de universul online în continuă dezvoltare. Sistemele wireless Bose SoundTouch folosesc rețeaua wi-fi existentă, dar si pot conecta si Bluetooth, doua moduri practice și funcționale de a asculta muzică. Fără cabluri.
Simplu de instalat și configurat, aplicația Bose SoundTouch oferă controlul ideal pentru a accesa muzică din sursele preferate: computer, smartphone sau tabletă. De asemenea, sistemele wireless Bose SoundTouch dispun de șase butoane pentru presetări care pot fi selectate și editate din telecomandă sau din aplicația SoundTouch. Această abordare revoluționară face ca muzica preferată să fie disponibilă la atingerea unui singur buton, cu sistemele wireless Bose SoundTouch.

Bose nu oprește aici conceptul SoundTouch. Modul inovator de a asculta muzică online merge mai departe, fiind extins atât la noile sisteme Bose Home Cinema Lifestyle, cât și la celelalte sisteme home cinema, devenite acum SoundTouch 120, 220, 130, 520, precum si la sistemul Wave SoundTouch.  Cu ajutorul adaptorului Bose SoundTouch inclus, beneficiați de muzică online pentru toate aceste renumite produse Bose. Puteți începe cu oricare dintre ele și adăuga pe parcurs și altele, în funcție de preferințe și de spațiul destinat fiecărei încăperi. Dacă dețineți mai mult de un produs Bose SoundTouch, acestea vor funcționa împreună ca o soluție multi-room. Vizionați un film de acțiune în living în timp ce altcineva se relaxează cu un concert de vioară pe terasă ori dansează pe melodia trupei preferate în dormitor. Alegeți programe sau melodii diferite pentru fiecare sursă, din încăperi diferite sau chiar în afara locuinței, reglând volumul separat pentru fiecare, sau puteți asculta aceeași muzică selectând modul “play anywhere”.

Conferind un sunet impecabil și o funcționalitate ireproșabilă, sistemele wireless Bose SoundTouch înglobează multiple tehnologii pentru a se adapta celor mai îndrăznețe proiecte, oricăror idei de amenajare, design-ului și destinației de utilizare a fiecărei încăperi.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!