Home »

Bose 191

Boxe stereo Bose 191

Bose 191

Pret: 1790 lei (cu TVA)

Status : In stoc

Oferta speciala

Comanda acum acest produs si beneficiezi de transport gratuit!

Comenzi telefonice:

0251-411116
 

Design-ul se încadrează perfect. Sunetul este de exceptie.

Boxele stereo Bose 191 crează exact sunetul natural pe care ți-l dorești. Sunt proiectate pentru a fi instalate cu ușurință, fără a deteriora în vreun fel tavanul sau pereții de care se prind. Pot chiar fi vopsite în nuanțele camerei tale. Tehnologiile patentate Bose fac diferența, orice ai asculta. 

Pornește muzica preferată și lasă sunetul bogat și natural să umple camera. Cu majoritatea boxelor standard ai parte doar de câteva zone ideale ascultării, însă cu boxele STEREO EVERYWHERE te vei putea bucura de sunet stereo natural și performanță de înaltă calitate aproape oriunde ai sta în cameră.

Boxele stereo Bose 191. Performanța pe care poți conta

Tehnologia patentată folosită pentru modulul de bass oferă un răspuns delicat și consistent, de frecvență joasă, indiferent unde este plasata boxa. Această abordare inovativă compensează denivelările din spatele pereților sau de deasuprea tavanului, care pot reduce calitatea. Aceasta tehnologie redirecționeazp de asemenea frecvențele joase către zona de ascultare și împiedică răspândirea directă a sunetului în camerele alăturate.

Se amplasează cu deosebită ușurință în perete sau tavan. Boxele sunt livrate atât cu gratare rotunde, cât si dreptunghiulare, asa că poți să le adaptezi oricărei suprafate. Iar când sunt pictate în concordanță cu pereții sau tavanul, sunt camuflate perfect.

Vrei și mai multă putere? Poți crea acum sistemul perfect cu un pachet Bose 191 și amplificatorul Bose SA-5.

Nu poti ignora beneficiile sunetului BOSE de calitate generat de aceste boxe ușor de instalat și de înaltă performanță, care îți oferă libertatea de a folosi spațiul liber rămas după bunul plac.

bose 191 in the box.jpg

 

Fiecare boxă
Înălțime: 34,9 cm
Lățime: 20 cm
Adâncime: 9,8 cm
Greutate: 2 kg

Ambele boxe în cutie
Înălțime: 44,5 cm
Lățime: 30,2 cm
Adâncime: 37,1 cm
Greutate: 5,81 kg

ÎN CUTIE
2 incinte acustice, cu rame dreptunghiulare atașate
Sablon
2 grile dreptunghiulare pentru boxe
Apărătoare dreptunghiulară
apărătoare rotundă
2 rame rotunde pentru boxe
2 grile rotunde pentru boxe