Home »

Bose 131

Boxe de exterior Bose 131

Bose 131

Pret: 1390 lei (cu TVA)

Status : In stoc

Oferta speciala

Comanda acum acest produs si beneficiezi de transport gratuit!

Comenzi telefonice:

0251-411116
 

Boxele Bose 131 oferă aceeaşi calitate excepţională a sunetului pe care o oferă sistemele home, dar pot fi utilizate în condiţii extreme, fiind proiectate special pentru mediul maritim. Conectate la un sistem stereo, vor oferi claritate şi naturaleţe sunetului şi performanţe neaşteptate pentru un sistem cu această destinaţie.

Performanţe la extreme

Reproducerea de înaltă fidelitate a sunetului este asigurată de difuzoarele full-range, care, spre deosebire de cele convenţionale, oferă o plajă sonoră consistentă, asigurând claritate şi performanţe maxime, chiar şi în timpul navigării.

Boxele Bose 131 au fost proiectate pentru o montare uşoară în locaşurile prevăzute de majoritatea constructorilor de bărci sau yacht-uri. Carcasa este proiectată după o tehnologie patentată Bose®, care permite o calitate consistentă a tonurilor joase. Necesitatea dezvoltării acestei inovaţii se datorează tehnologiilor diferite de construcţie a navelor, care fac dificilă prevederea factorilor ce diminuează performanţele.

Testate în condiţii extreme de intemperii, boxele Bose 131 sunt garantate să reziste zăpezilor, ploii, apei sărate sau temperaturilor extreme.

131 in the box.jpg

Fiecare boxă
Înălțime: 30 cm
Lățime: 18 cm
Adâncime: 8.9 cm
Greutate: 2 kg
Diametrul grilelor: 21 cm
Adâncimea de fixare: 8,9 cm

ÎN CUTIE
2 boxe
2 flanșe pentru fixare
2 grile pentru boxe
2 cabluri pentru boxe
Șablon pentru poziționare, taiere și găurire

Articole adiționale
30 șuruburi (6 extra) și 10 conectori pentru fire