Home »

Companion 20

Boxe pentru calculator Bose Companion 20

Companion 20

Pret: 1290 lei (cu TVA)

Status : In stoc

Oferta speciala

Comanda acum acest produs si beneficiezi de transport gratuit!

Comenzi telefonice:

0251-411116
 
Tehnologia patentată și proiectarea avansată a difuzoarelor dau viață muzicii, jocurilor și filmelor, cu claritate și note joase impresionante la orice volum. Toate acestea se realizează cu numai două boxe de calculator Bose Companion 20, fără modul de bass. Cu numai câteva conexiuni rapide, computerul poate beneficia imediat de calitatea sunetului caracteristică Bose.
 
Sunet puternic. Numai două boxe.
 
Proiectarea avansată a port-urilor și driver-ele puternice sunt esențiale pentru a oferi profunzime și performanțe în zona notelor joase. Oricine ascultă pentru prima dată, va căuta un subwoofer ascuns undeva pe podea. Bineînțeles, acesta lipsește – tot sunetul vine numai de la cele două boxe elegante Bose Companion 20.
 
Control-pod-ul cu design unic înglobează mai multe funcții. Volumul este reglat prin rotație, funcția mute se realizează cu o simplă atingere. În plus, este prevăzut cu intrări duale pentru a conecta căștile și / sau o a doua sursă audio, de exemplu un iPod sau o tabletă.
 
Un sunet puternic, ce umple întreaga încăpere, direct de la computer – cu sistemul de boxe de calculator Bose Companion 20.
 
Caracteristici
 
Circuitele de procesare digitală stereo TrueSpace, patentate Bose, oferă o senzație de spațialitate stereo gândită special pentru ascultarea la computer.
 
Control pod-ul versatil cu controlul volumului prin rotație, funcție mute printr-o singură atingere, mufă pentru căști și conexiune pentru o a doua sursă audio.
 
Proiectarea avansată a porturilor și driverelor oferă profunzime notelor joase și un sunet natural care umple întreaga încăpere.
 
Intrările duale permit conectarea căștilor și a unei surse audio secundare, de exemplu un player MP3 sau o tabletă.
 
Circuitele integrate de procesare a semnalului, patentate Bose, oferă performanțe pline de viață la orice nivel de volum.
 
Egalizarea electronică activă echilibrează frecvențele joase, medii și înalte pentru un ton mai natural și un plus de claritate.

companion 20 in the box.jpg

 

Boxele
Înălțime: 21,9 cm
Lățime: 8,9 cm
Adâncime: 11,9 cm
Greutate: 1,13 kg

Ambele boxe în ambalaj
Greutate: 2,72 kg

ÎN CUTIE

2 boxe
Cablu pentru boxe
Cablu audio
Alimentare și cablu
Cablu de alimentare
Control pod și cablu